Funktioner

Timeer funktioner

Upptäck funktionerna som hjälper att spara tid, minska fel och revolutionera personalhantering.

Digital Stämpelklocka

Den digitala stämpelklockan erbjuder en enkel metod för att registrera ankomst och avgång med ett enda klick vilket minskar behovet av pappersarbete och väntetider. Detta leder till en smidigare arbetsdag för både personaladministration och team.

Schema och Kalender

Scheman kan enkelt planeras och justeras med några klick, medan en tydlig och överskådlig kalender ger en snabb översikt över arbetspass och personalens tillgänglighet vilket gör det enklare att planera verksamheten effektivt.

Personal

I Personalavdelningen möjliggör strukturerad hantering av alla medarbetare, inklusive uppdatering av kontaktuppgifter och arbetsroller, för en smidigare personaladministration.

QR-kod & Platstjänst

Med QR-kodläsaren registreras in- och utcheckningar snabbt och enkelt. Geografisk platsinformation används för att verifiera varje in- och utcheckningsplats, vilket säkerställer att allt sker på rätt plats.

Frånvaro

Frånvaroansökningsfunktionen erbjuder ett enkelt och effektivt sätt att skicka in och hantera ledighetsansökningar. Funktionen gör det möjligt för både medarbetare och personalansvariga att effektivt övervaka och godkänna frånvaro på ett strukturerat och organiserat sätt.

Diagram & Analys

Diagram och analyser ger en tydlig översikt över stämplingar, närvaro och annan relevant data. Diagram och analyser erbjuder insikter som stödjer informerade beslut och strategisk planering.

Månadsrapporter

Månadsrapporter ger en omfattande översikt över aktiviteter och närvaro. Tillgång till rapporter för filialer samt löneunderlag för anställda stödjer effektiv administration och planering. Det är ett kraftfullt verktyg för att utvärdera produktivitet, identifiera trender och förbättra hela verksamheten.

Kollegor

Tillgång till kontaktinformation och arbetsdetaljer för alla medarbetare som underlättar samarbetet och bidrar till en bättre arbetsmiljö. Denna funktion gör det lätt att hitta rätt person för rätt uppgift och främjar en effektiv och harmonisk arbetsplats.

Mobil App

Stämpling och tidsregistrering blir både enkel och snabb med mobilappen. Användare kan checka in och ut med ett enda klick, vilket eliminerar pappersarbetet och minskar väntetider. Appen gör det också möjligt att skicka rapporter, kolla schema och få tillgång till teamets uppgifter.

Kommunikation

Kommer snart

Håll dig ansluten med ditt team genom vår kommunikationsfunktion. Skicka meddelanden, notiser och aviseringar direkt till kollegor för att snabbt dela viktig information och samarbeta effektivt.

OB-hantering

Kommer snart

Med OB-hantering kan all OB-tid enkelt registreras, beräknas och rapporteras. Funktioner för automatisk beräkning av ersättning och detaljerade rapporter möjliggör en effektiv och korrekt hantering av OB.

Incidenthantering

Kommer snart

Incidenthantering erbjuder ett strukturerat sätt att rapportera, följa upp och hantera incidenter inom verksamheten. Med detta verktyg registreras och spåras incidenter på ett effektivt sätt för att säkerställa en snabb och korrekt hantering av problem och säkerställa en säker arbetsmiljö.

Gör din vardag enklare med hjälp av vårt incheckningssystem.

dashboard

Håll koll på ditt arbetschema och planera din tid effektivt med vår integrerade schemahanteringsfunktion.

calendar

I personalavsnittet kan du strukturerat hantera alla dina medarbetare. Lägg till och uppdatera information om anställda, inklusive kontaktuppgifter och arbetsroller, för en smidigare personaladministration.

dummy image

Håll dig ansluten med ditt team genom vår kommunikationsfunktion. Skicka meddelanden, notiser och aviseringar direkt till kollegor för att snabbt dela viktig information och samarbeta effektivt.

chat

Med vår frånvaroansökningsfunktion kan du enkelt skicka in och hantera ledighetsansökningar. Detta gör det möjligt för både medarbetare och chefer att hålla koll på och godkänna frånvaro på ett strukturerat och smidigt sätt.

settings

Få en översikt över varje månads aktiviteter och närvaro genom våra månadsrapporter. Detta ger dig möjlighet att utvärdera produktivitet och närvaro över tidsperioder.

rapport

Boka en demovisning av Timeer

Välj önskad demo och klicka på knappen nedan för att skicka en förfrågan via vårt formulär.

Få en snabb översikt av Timeer

Se hur Timeer kan förbättra verksamheten med en kort 15-minuters demo

Få en snabb översikt av systemets viktigaste funktioner och användningsområden.

Få en Fullständig demo av Timeer

Få en djupgående och personlig presentation av Timeer under en omfattande 60-minuters session.

Välj mellan Webbdemo- en virtuell presentation via videokonferens, eller Fysisk Demo- en genomgång på plats hos er.